Taylor Swift <3

Tänkte bara lägga upp två låtar av Taylor Swift. Låtarna är sjukt bra, så ni borde lyssna! 
Och jag älskar även videon till dom här två. 

Back to december


Our song
Hahaha, hon ser lite smått galen ut på den här stillbilden... HAHA



Älskling <3

Imorse när Jimmy skulle gå och köpa lite gott bröd på Tammerfors, så kom han hem med en bukett rosor till mig. Så söt 

Nu har jag precis blivit klar med att sminka mig. Snart ska jag väl packa lite, och sen hitta några kläder att ta på mig.
Vid klockan tre kommer mamma och hämtar mig och Jimmy, då ska vi åka till Västerås! Först ska vi vara på jobbet med mamma en stund, hehe, sen ska vi ta bussen in till stan och äta något. Och ikväll blir det bio! Sanctum, tror jag filmen heter. Den skulle tydligen vara i 3D, så vi får sitta och nörda oss med glasögon där inne, hähä. Hoppas filmen är bra!

Nej, nu ska jag packa lite.
Pusshej!



Segis

Haha, tre dagar sen jag skrev. Ska försöka bli bättre på att skriva oftare.

Hum...igår var jag i skolan i alla fall! Går man på SVOK så har man inget sportlov, nejnej. Haha, men det var riktigt roligt i skolan igår. Tror vi skrattade oss genom nästan hela dagen faktiskt, haha!
Direkt när jag kom till skolan hade min grupp skrivit två papper om hypofys. Och det hade ju inte jag vart med på, eftersom att jag inte var i skolan förra veckan. Så jag fick redovisa något jag inte ens hade skrivit, haha. Men det gick bra! :)

Efter lunch hände det roligaste på hela dagen. Då skulle halva klassen ha HLR (hjärt-lungräddning). Jag hade gått runt och varit nervös för det där hela dagen. För jag trodde att vi bara skulle ha en docka till alla, och att alla andra skulle kolla på medan en person gjorde det. Och då hade jag gjort bort mig helt... 
Men så var det inte! Alla fick en varsin liten docka. Hon hette Mini-Anne, hahaha. Såhär såg hon ut: 


När vi började öva, så fick vi trycka på dockans bröstkorg så hårt som vi trodde att man skulle trycka. Vi visste ju att vi skulle trycka ganska hårt, så det gjorde vi. Sen fick vi ställa in dockan på "vuxen". Det gjorde att dockan klickade till när man tröck så hårt som man skulle. Och det tog ett tag innan man kom ner dit, kan jag säga. Man ska trycka jättehårt! Bröstkorgen ska ner FEM CENTIMETER! Det tycker jag är jättemycket... Läskigt mycket!

Redan när vi fick göra kompressionerna så skrattade alla hur mycket som helst. Vi såg nog rätt roliga ut, haha. Men sen kom det roligaste. Och det var när vi skulle göra inblåsningarna. Man måste ju täcka hela dockans mun med sin egen...så ni kan ju tänka er hur vi såg ut. Hahaha! Alla började asgarva, för vi kunde inte låta bli att kolla på varandra.
Ah, det var riktigt kul.

Juste, tänkte även skriva att HLR är något som alla borde lära sig. Det kan ju faktiskt rädda någons liv, och det är inte svårt alls. 30kompressioner, och två inblåsningar, tills hjälpen kommer. Jättelätt :D haha.

Men nu känns det som att jag har skrivit lite för mycket onödigt, så nu ska jag ge mig. Skriver nog lite mer senare, men nu blir det frukost! :)



Bingo!

Hallå!

Det är några dagar sen jag skrev nu.. Har inte gjort så mycket sen dess.
Idag har jag i alla fall åkt med mamma och Malin in till stan och handlat. Efter det åkte vi hem, för då skulle min morbror komma hit och fika. Och lämna kläder till Fabian! Han har varit i Thailand, och där köpte han kläder med Thomas Tåg på, för det är ju typ Fabians favorit. Jättegulliga kläder var det, haha :D

Nu ikväll har vi spelat bingolotto, haha. Det har ändrats för mycket, tycker jag. Var mycket roligare förut :)
Och medan vi kollade på det åt vi hemmagjorda räkmackor. Jättegott!

Nu ska jag gå en trappa upp och krypa ner bredvid min älskling ♥




Tröttis

Tänkte bara att jag skulle skriva ett litet inlägg innan jag går upp och lägger mig i sängen.

Jag sitter i soffan och kollar facebook just nu, tycker allt att jag har pluggat färdigt för idag. På en av frågorna på den här inlämningsuppgiften blev svaret mer än ett A4 långt. Och det var krångliga uppgifter, så jag hann "bara" med två stycken idag. Menmen, det är lååångt kvar tills det ska vara inlämnat, så det gör inget!

Nu har jag precis spelat cityville på facebook. Det är rätt kul faktiskt, haha. Nu ska jag fixa lite på mitt café på facebook, och sen ska jag gå upp till Jimmy. Tror vi ska se på Sveriges mästerkockar, vi missade det igår.

Får väl se om det blir några inlägg imorgon också.
Godnatt! 




Pluggdag

Jahapp, idag är det en pluggdag för mig. Och nu tror ni säkert att jag kommer skriva att det är tråkigt eller något sånt. Men det tycker jag verkligen inte! Jag är glad att jag valde att läsa till undersköterska, för det är så sjukt kul...och intressant! Man lär sig verkligen nya saker hela tiden. Riktigt roligt är det. Och det är ju bra, så man inte tröttnar på att plugga :)



Just nu har jag tagit en paus från pluggandet, för jag och Malin tänkte äta lunch nu. Sen ska jag väl plugga igen, och senare blir det kanske en liten promenad :)

Nu blir det maaat!




Sjukling

Hejsan!
Det här får bli ett kort inlägg, för det känns som att mitt huvud snart ska sprängas.

Idag och igår har jag i alla fall bara vart hemma. Pluggat lite och så. Egentligen är det ju skola på tisdagar, men jag mådde så dåligt igår på morgonen, så jag stannade hemma och pluggade istället.

Nu sitter jag här och äter en macka med ost på. Och eftersom att jag gillar just den osten (billinge) som fanns i kylskåpet så mycket, så brukar det bli rätt mycket ost på mackan. När jag har tagit en tugga av mackan ser man liksom att lagret med ost är lika tjockt som själva mackan. Hahaha!

Jaja, nu ska jag sluta skriva, och vänta på att min älskling kommer hem så jag får kramas lite med honom :)



Soool!

Wie, idag är solen framme igen. Fast det är rätt kallt ändå, så snön försvinner ju inte... Men ändå, det är rätt mysigt ute nu. Till skillnad från igår, när man blåste bort så fort man gick ut. Inte såg man något heller, för snön bara blåste i ansiktet, haha.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Just nu funderar jag på att plugga medan Jimmy kollar på film. När han har kollat klart så ska vi i alla fall gå ut och gå i det fina vädret :)

Nu blir det lite plugg!



Design

Sådär! Nu har jag hittat en ny design. Vad tycker ni om den?

Bilderna där uppe i headern ska jag byta ut när jag har tid med det. Det får bli några bilder som passar in lite bättre på mig, haha.

Nu ska jag och Jimmy gå till coop och köpa vitlöksbröd. Mums :D



Det gick inte...

Näe, det gick inte att låta bli att blogga.
Nu kan jag faktiskt inte hålla mig längre... Jag vill börja blogga igen!

Vi får väl se hur det går den här gången. Förra gången hade jag ju inget att skriva om...jag skrev bara om det som jag och Jimmy gjorde om dagarna och sånt där. Inte så kul...
Nu har jag nog lite mer att skriva om i alla fall! Och om ett tag så kommer jag nog skriva flera inlägg per dag, för snart har jag ännu mer som jag kan skriva om, hihi ;)

Jag ska inte skriva så mycket mera nu. Tänkte faktiskt fixa till designen på bloggen innan jag börjar blogga "på riktigt".







RSS 2.0