Godmorgon

Idag vaknade Alice vid åtta. Då fick hon mat, sen låg vi kvar i sängen och myste en stund, och sen blev det ett bad för Alice. Hon älskar att bada! :) 

Igår åkte jag och Alice till mamma. Jimmy är sjuk, så han var hemma och vilade. Hos mami åt vi mat, nån fisk med bacon. Jag tycker det låter helt knas med fisk och bacon ihop, men det var jättegott! 

Idag ska jag och Alice gå med mamma, Fabbe och Zacke till bvc och väga Alice. Sen skulle vi gå till mormor tror jag :) 
Sen händer väl inte så mycket mer idag, jag ska plugga lite om jag hinner. 
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen medan Alice fortfarande sover!


Förlåt!

Jag SKA bli bättre på att blogga. Från och med nu ska jag skriva minst en gång om dagen. Så får vi se hur det går...

Jahapp.
I måndags kom Dan och Sussi hit. Dan fyllde ju år, och vi skulle på kryssning på tisdagen, så två av deras vänner följde även med. 
Kryssningen var rolig, fast jag saknade Alice SÅ mycket! Det var lite jobbigt, men jag visste ju att hon hade det bra hemma med sin mormor, moster, morbror och kusin :)
Tänker intre skriva så mycket om kryssningen just nu, men det kanske kommer lite bilder sen. 

I torsdags kom vi hem, och då gjorde vi inte så mycket. Blev mest att mysa med Alice, och på kvällen blev det en pizza. 

I fredags skulle jag till tandläkaren. Så mamma kom och hämtade mig och så åkte vi och åt lunch. Det blev en intesågod tacos på Papillon. Sen gick jag till tandläkaren och Alice fick vara kvar med mormor. Efter det åkte vi hem, åkte iväg och handlade, och sen hem igen för att börja med maten. Jag gjorde en fläskfilégryta, som faktiskt blev ganska god! 
På kvällen blev det mys framför idol. 

Och igår var vi mest bara hemma och tog det lugnt. Jag och Alice gick till coop och handlade lite saker som behövdes till maten, annars hände väl inget speciellt. 

Idag ska vi nog åka till mamma om hon ska vara hemma. Annars vet jag inte vad vi ska göra. Blir väl bara att vara hemma :) 
Nu ska jag i alla fall ge Alice lite mat!


Hej!

Oj, så dåligt det har blivit med bloggandet nu...

I lördags gick jag, Jimmy och Alice ner på stan för Jimmy skulle till optikern. Efter det gick vi till farmor och farfar en stund. Matade Alice och fikade å så.
Sen gick vi hem och började med maten. Det blev en köttgryta, och den blev jättegod!

Igår var vi bara hemma hela dagen. Men mamma (som fyllde år, grattis!<3) kom hit en stund. Så vi åt lunch här hemma med henne innan hon skulle åka vidare till jobbet :)

Och nu sitter jag i sängen och matar Alice hon sov länge inatt med! Somnade vid 21 igår igen tror jag. Så det blev 7timmar igen. Det tycker jag om! Hehe :)

Blir nog ett inlägg senare, men det blir nog kort. Det känns som att den här dagen blir lite stressig.
Men det märker vi!
Nu har Alice ätit klart och somnat, så nu ska jag lägga henne i vaggan, sen ska jag oxå lägga mig igen!




Oops...

...har inte skrivit på länge nu. Sorry!
Får väl skriva lite om vad som har hänt då. 

I lördags blev Alice två månader! Min stora flicka♥

I söndags åkte jag, mamma och Malin till Erikslund. Ni vet, det där stället som är så litet...eller inte, hah. Det var kul! Och jag fick en jättemysig stickad tröja och sjukt snygga skor av mami♥
I måndags kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde på dagen! Så jag var väl säkert bara hemma då, haha. På kvällen gick i alla fall jag, Jimmy och Alice på en promenix i mörkret :)

Tisdag och onsdag var jag bara hemma. Vagnen låg i bilen och den hade ju Jimmy (såklart, varför skulle jag ha den när jag inte ens har körkort?), så det blir lite svårt att ta sig ut då, haha. 
På onsdagen bakade jag kolakakor och chokladmuffins med vaniljkräm!

Igår var Malin och Zacke här, sen hände inget speciellt :)

Nu har jag i alla fall uppdaterat lite!
Alice har sovit i över en timme nu. Det är väldigt ovanligt att hon sover så länge på dagen. Dessutom sov hon från åtta igår kväll till fyra inatt. Hon åt och sen somnade hon om och vaknade typ halv åtta...så hon var nog trött! 
Jaja, nu börjar hon vakna till, så jag ska gå och förbereda maten till henne.


Grey's Anatomy

Har precis laddat ner Grey's Anatomy, första säsongen. Så nu kan jag också sitta och nörda serie när Jimmy kollar på sina serier, istället för att sitta å ha tråkigt. Haha

Nu sitter jag och matar Alice, och när hon är klar blir det nog att sova. Om hon vill det förstås :)

Godnatt!


Hej!

Nu har mamma, Fabbe, Malin och Zacke vart här en stund. Mamma hade med sig lunch, typ nån tacogratäng - jättegott! Å dom åkte härifrån för typ en timme sen. Alice fick även en jättefin overall! Lägger kanske upp en bild på den senare. 

Jimmy jobbar idag, och han skulle visst inte komma hem förrän kl 18-19 nångång, så jag och Alice blir hemma själva hela dagen idag. Förutom då mamma och Malin var här då :)

Ikväll blir det säkert mys med någon serie eller film eller nåt. Annars blir det bara bus och mys med Alice idag, tror jag :) Blir bara att vara hemma i alla fall. 

Skriver nog nåt mer senare. Hejhopp!


Städa, städa

Hej!

Idag fick jag ett jätteryck och började städa. Jag har städat alla rum utom sovrummet. Så nu är det fint här!
Det är faktiskt det enda jag har gjort idag. Förutom lagat mat och så förstås.

Nu ikväll har vi sett på idol. Mina favoriter, Molly och Robin, var väl inte sådär jättebra idag. Men dåliga var dom inte!
Dom bästa idag var nog Olle och Amanda F, tror jag.

Men nu tänkte jag lägga mig i sängen och spela Wordfeud! Haha ;)

Godnatt!




Godmorgon!

Vaknade för typ en halvtimme sen av en jätteglad Alice. Hon är alltid så glad på morgonen, ligger alltid och ler när hon vaknar :)

Nu sitter jag i sängen (haha) och äter frukost, Alice ligger bredvid under babygymmet. Slår och skrattar. Min söta flicka! :)

Äh, har inget att skriva nu. Får väl se om det kanske blir något annat inlägg senare.

 

 




Köttfärslimpa

Idag har jag tvättat tre maskiner med tvätt, haha. Vi hade en del att tvätta... Men så blir det väl lätt när man har bebis.
Har även pluggat lite. Väldigt lite. Annars har jag lekt massa med Alice. Hon skrattar år allt nu, min lilla sötis :)

Alice äter. Och nu är maten klar, så nu ska vi oxå äta. Köttfärslimpa, mums!




Piggelin

Jag är sjukt pigg idag. Kan man vara överpigg? Haha. Jag har väl sovit mer än jag blivit van vid nu. Skönt är det i alla fall! :)
Idag blir det att tvätta. Kanske städa lite också. Inte för att det behöver städas här, haha. Men det är väl bäst att passa på att dammsuga och så när man inte är så trött.

Nu tror jag det är dags att byta blöja. Då kan man se såhär sur ut:




Sömn!

Alice åt kl 21 igår kväll, somnade väl vid 22...och vaknade nyss! Så hon har sovit över sex timmar igen. Och jag somnade vid 23, så jag har fått sova fem timmar i sträck. Skönt!

Nu är hon snart klar, så nu ska vi sova lite till :)
Godnatt igen!




BVC

Idag var vi ju på BVC. Den här gången hade vi inte samma sköterska som vi brukar, det var någon annan. Vet inte varför, menmen. 
Barnläkaren var ju där idag också, så hon kollade igenom Alice, och allt såg jättebra ut! Hon fick jättemycket beröm, hihi :) 
Det var även en tjej som skulle bli sköterska som var där idag, så Alice blev dubbelt undersökt bara för att hon var så snäll mot dom. Hon skrek bara lite en enda gång. Annars tittade hon bara runt, och log åt dom :)
Min duktiga flicka♥

Hm...vad ska man skriva mer?
Jo, juste. Alice hade inte riktigt kommit tillbaka upp i sin viktkurva än, men den är okej i alla fall. Nu väger hon 4300g och är 56cm lång :)

Nu ska jag mysa med bebis, sen sova. Godnatt!


Fina, fina bebis <3


When she wraps her hand around my finger,
oh, it puts a smile in my heart
Everything becomes a little clearer
I realize what life is all about

It's hangin' on when your heart has had enough
It's giving more when you feel like giving up
I've seen the light
It's in my daughters eyes




Godmorgon!

Nu sitter jag och matar Alice igen. Sen är det väl ingen idé att gå och lägga sig igen, eftersom att vi ska vara på bvc kl 11. Så när hon är klar får det nog bli att duscha, äta och fixa mig innan hon vaknar igen. Hon brukar vakna runt kl 9 om hon äter vid den här tiden, så jag har lång tid på mig. Skönt :)

Så... Idag ska vi, som sagt, till bvc på 6-8veckors besök. Tror man får träffa barnläkaren då..? Aja, det märker vi! :)
När vi är klara på bvc vet jag inte vad som händer. Blir antagligen att gå hem. Plugga lite kanske. Fast det är ju smartast att göra det när Jimmy kommer hem, det är så drygt att behöva sluta plugga när Alice vill ha mat och så. Speciellt om det går bra. Så jaa, det får nog vänta tills Jimmy kommer :)

Nu är snart Alice klar, så nu ska jag sluta skriva. Blir nog något mer inlägg idag iaf :)
Hejhopp!




Alice åt halv nio igår kväll, sen somnade ...

Alice åt halv nio igår kväll, sen somnade hon väl en timme senare. Och hon vaknade typ nu. Så hon har sovit sex timmar. Och jag somnade innan elva. Så jag har fått sova nästan fem timmar i sträck. Skönt! :)

Nu sitter jag och matar Alice, å när hon är klar ska vi väl sova vidare :) Skriver mer imorgon, pusshejs!




Tröttis

Åh, vad jag är trött! 
Har inte fått sova så mycket inatt, Alice har inte vart glad. Hon har nog haft ont i magen.. Och när jag väl fick sova så vaknade jag hela tiden av att jag hade ont i ryggen. 
Men jag är glad ändå, för jag fick vakna upp till en bananglad Alice som låg där och log mot mig :')

Vi har precis ätit frukost - våfflor! Och nu sitter jag här och dricker islatte. När jag har druckit upp blir det att fixa disken. 
Senare blir det nog en promenad, annars ska vi nog bara vara hemma idag :)
Får skriva mer sen, nu ska jag dricka upp min islatte!


Aaj!

Jag hade fel igår. Det blev INTE bättre med lite sömn, nu har jag ännu mer ont :(  Det är inte så kul att ha ont i ryggen och axlarna när man har en bebis att ta hand om. Man måste ju liksom böja sig ner ganska ofta för att lyfta upp henne, torka spya, osv. AJ! 

Jaja, jag får väl stå ut. Blir det så illa att jag knappt kan lyfta lilla Alice så får jag väl ta en värktablett. Jag är en sån person som inte tar mediciner i onödan, utan står ut så länge det går. Kanske är dumt ibland, men sån är jag, hahah. 

Nu har vi precis sett på idol. Herregud, vad Molly är bra!  Det finns många bra, men Molly och Robin är helt klart mina favoriter. Båda två har röster som får mig att rysa varje gång. Helt sjukt. 
Nu ska vi se på Harry Potter... Jimmy har övertalat mig till att kolla igenom alla dom. Vi har redan sett två, så nu ska vi börja se den tredje. Inte dom bästa filmerna, enligt mig, men det går att titta på i alla fall :) 

Jag skriver mer när jag går och lägger mig...tror jag. Annars blir det något inlägg imorgon i alla fall. 


Äntligen!

Ja, äntligen har blogg.se fixat en app till iphone! Verkar helt okej faktiskt. Visst, det är några grejer som skulle kunna bli bättre, men jag är bara glad att det finns. Har väntat på det länge!
Ett stort plus är i alla fall att man kan lägga upp bilder enkelt!
Så nu blir det nog lite mer inlägg på bloggen, och dessutom fler bilder eftersom att det är så lätt att lägga upp bilder nu :)

Idag har jag och Alice vart hos mormor och morfar. Malin och Zacke var också där. Tyvärr regnade det när vi gick dit - tur att det finns regnskydd till vagnen!
Vi pratade och fikade lite, och sen gick vi hem igen. Då hade jag tur kan jag säga! Precis när jag kom innanför dörren här hemma så hörde jag hur det började ösregna. Skönt att jag slapp gå hem i det regnet..

Jag har precis matat Alice, och nu sover hon sött i vaggan. Så nu ska väl jag också sova lite.
Eller, försöka i alla fall. Har så sjukt ont i ryggen, nacken och axlarna...kan ju inte göra någonting utan att det gör ont!
Jaja, det blir nog bättre med lite sömn..

Godnatt!




Förlåt...

...för att jag inte har bloggat så mycket på ett tag nu. Men jag håller på och fixar en ny blogg. Kan ju inte ha en blogg som heter ninamattsson när jag inte ens heter Mattsson längre? Haha. 

Dom här dagarna jag inte har bloggat har jag bland annat vart i Erikslund (shit, vad stort det är!) och firat Fabbe som har fyllt tre år! ♥

Orkar inte skriva mer än så. Är på dåligt humör idag. Vilket ju inte är så konstigt när folk ljuger. 
Skriver mer senare eller någon annan dag. Och jag ska försöka bli klar med den nya bloggen så fort jag kan, då kommer jag nog igång med bloggandet ordentligt också :)






RSS 2.0