Rubrik..?

Sitter i min lilla soffa och lyssnar på musik just nu, har rätt tråkigt faktiskt. Jimmy sitter vid andra datorn och nördar han med, haha. Nyss åt jag i alla fall lite nudlar, snart blir det att städa. Vi började igår, nu ska det bara dammsugas och skuras, sen är det klart! 
Vi har fått lite gardiner av farmor och farfar som vi satte upp igår också, så nu är det lite finare här, haha. Får lägga upp bilder någon dag.. 

Så idag blir det att städa, sen vet jag inte vad som händer. Vi hade tänkt åka iväg och bada lite idag, men det är ju tråkigt om det inte är sol... Får väl se hur det blir.


...

Jag har fått jättesvårt att sova. Det är inte kul. Och inatt var det jättejobbigt! Jag har vaknat ofta, och vissa gånger har jag inte kunnat somna om så jag har legat vaken länge. Bläh!
Jag vill ju sova.

Jaja. Vid halv 8 orkade jag inte ligga kvar i sängen och försöka längre, så då gick jag upp och fixade frukost. Vaniljyoghurt med banan och havregryn, oboy och farmors mjukkaka ♥ 
Nu har jag precis ätit klart, så nu ska jag bara sitta här och ta det lugnt ett tag, sen får vi se om det blir något plugg idag. Får väl hoppas det i alla fall, vill bli klar med den här kursen nu. Den är tråkig! Haha. 




Oboy

Hej! 

Idag går det mycket bättre att plugga! Har skrivit två A4 på en halvtimme tror jag. Får väl hoppas att det blir bra också.
Nu är jag sjukt sugen på oboy (nähä?), så jag tänkte gå till affären och köpa det. Har redan druckit upp det paketet vi köpte för två-tre veckor sen...hahaha! Oboy är något jag har druckit väldigt mycket av under graviditeten.
Har även vart sugen på morötter ofta, haha. Idag har jag redan ätit två stycken! Får hoppas att jag inte blir orange...

Nej, nu får det bli affären. Efter det blir det lite lunch och sen ska näsan ner i skolböckerna igen. 
Hejhopp!



Plugga..?

Sitter här och försöker plugga, men det går verkligen inte idag. Hur mycket jag än försöker koncentrera mig på boken, så hamnar mina ögon på något annat. Nyss hamnade dom på pianot, så jag satte mig vid pianot och tänkte att om jag gör något annat en stund så går det säkert bättre att plugga sen. Det brukar funka för mig, att ta en liten paus en stund. Men så var det inte den här gången inte... Nej, det går fortfarande inte att plugga! Men jag måste...vill ligga före studieplanen när Alice kommer. 

Jaja, nu blev det en liten paus till. Ska se om det går att plugga nu.
Känns som att det inte kommer gå nu heller...


Listan!

Nu är det några stycken som har gissat, så nu lägger jag upp listan. Men det är bara att fortsätta gissa ändå, jag fyller på listan hela tiden. 

Gammelmormor Britt
8 augusti, 3600g, 50cm.
Mormor Sussie
14 augusti, 3010g, 49cm.
Lina
14 augusti, 3150g, 49cm.
15 augusti, 3600g, 49cm.



Godmorgon

Sov länge idag, vaknade inte förrän kl 9. Skönt!

Nu sitter jag här och bara slöar, haha. Ska väl äta frukost nu, sen blir det att fixa mig lite snabbt, för mormor hämtar mig innan elva nån gång. Då ska vi åka till mamma en stund :) 

Sen blir det väl hem och fundera på vad vi ska äta idag... Har ni något förslag? Helst något som går ganska snabbt, för kl 18 kommer mamma hit och hämtar oss. Då ska vi åka till Uppsala, fram och tillbaka en gång, så att Jimmy hittar till förlossningen när det är dags :) 

Nej, nu ska jag fixa frukost!


Vaaarmt...

Bläh, är det bara jag som tycker att det är väldigt varmt idag? Jag sitter här och äter på en isbit just nu, hahaha. 

Idag hämtade Jimmy mig vid halv ett, för vi skulle på möte på MVC. Mitt järnvärde hade gått upp till 121. Förra gången var det 109, så det var bra gjort tyckte barnmorskan. Det ska ligga mellan 120 och 140 sa hon, så det är väl precis på gränsen. 
Hjärtljudet och sf-måttet såg också bra ut, nu följer jag kurvan jättebra :) 

Hm...vad mer?
Jo, juste! 
Jag var tvungen att ta blodprov idag också. Inte bara ett stick i fingret idag, alltså. 
På inskrivningen på MVC tar man ju blodprover, och så får man ett papper som man ska ha med sig till förlossningen där det står bl.a blodgrupp. Och jag har ju bytit efternamn, så det står fel på det pappret. Så idag var vi tvungna att ta nya blodprover, för att det skulle stämma. 

Jaja, det jag ville skriva var att hon satte en JÄTTESTOR tejpbit på armen när hon var klar.
Seriöst - hur stor är nålen dom sticker in? En millimeter? Jag vet faktiskt inte hur stor den är, men SÅ tjock är den ju inte i alla fall. Det skulle ju bara behövas ett liiitet plåster, för man blöder ju typ ingenting heller efter ett blodprov, eller hur? Men nejnej, här ska vi sätta en stor pappersbit och en JÄTTESTOR tejpbit på armen.
Hahaha, lite dumt :)

Jag brukar dra bort plåstret direkt när jag kommer ut, men det här får nog sitta kvar ett tag (hatar att dra bort stora plåster).
Lär inte vara så skönt att dra bort det där... AJ! 




Helgen :)

Har ju inte skrivit sen i fredags, så jag tänkte att jag skulle skriva lite om helgen :)

I fredags när Jimmy slutade jobbet så åkte vi till Västerås och hämtade barnvagnen. Den är jättefin, och jag är väldigt nöjd! Blir fint med en rosa filt och så där i sen, hehe :')

När vi hade hämtat barnvagnen hämtade vi pizza och åkte hem. Sen blev det att se på House och bara mysa resten av kvällen. 

På lördagen var vi bara hemma fram tills klockan tre ungefär. Då åkte vi iväg och köpte penslar, och sen åkte vi vidare till mamma och började slipa spjälsängen. Sen blev det mat, mamma gjorde en fläskfilégryta med kantareller, det är sjukt gott! Efter maten blev det att slipa klart sängen, sen blev det lite fika och åka hem. 

Igår var farmor och farfar här och fikade och kollade på lägenheten. När dom åkte härifrån så blev det att åka ut till mamma igen. Där blev det mat, sen målade vi spjälsängen. Nu ska vi bara måla en gång till, sen är sängen klar! :)
Inte för att bebis ska sova i den under dom första månaderna, hon har ju en söt liten vagga, men det är ändå skönt att ha sängen klar tills hon ska börja använda den :)

Det är nog allt vi har gjort i helgen! Nu ska jag fixa mig lite. Kommer nog upp ett till inlägg om någon timme...



Gissa!

Tänkte jag skulle härma alla andra (haha), och lägga upp en liten lista. Ni ska alltså gissa när bebis kommer, och hur stor hon är! Så får vi väl se om det finns någon som gissar rätt. 
Om några dagar, när jag har fått in lite gissningar, skriver jag upp vad alla tror och så lägger jag upp en lista :)

Skriv en kommentar med dina svar...
- Vilket datum kommer hon?
- Hur mycket väger hon?
- Hur lång är hon?




Vecka 38

Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 11 aug 2011
Du har 20 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen: Nu närmar sig förlossningen med stormsteg. Se till att du vet var din partner befinner sig och att du lätt kan få kontakt. 
När barnets huvud har ställt in sig brukar det bli lite lättare för den blivande mamman att andas och äta igen eftersom det blir lite mer plats upptill i magen. Allt fler känner förvärkar. Det som skiljer förvärkar från sammandragningar är att värkarna oftare gör ont. Först blir magen hård, precis som tidigare, men efteråt kan en molande känsla finnas kvar. Smärtan sitter långt ner i magen eller ländryggen och påminner om mensvärk. Långt ifrån alla får dock någon förvarning om att förlossningen är på gång. När du väntar ditt första barn är det vanligast att barnet kommer efter beräknat datum. Är du omföderska föder du statistiskt sett nästa barn två till tre dagar tidigare.

Barnet: Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.

Egna tankar: Bebis är färdig! Nu får hon komma ut när som helst, om hon vill :)
Det står att det är lättare att andas och äta...att det är lättare att andas håller jag med om, men jag är aldrig hungrig längre..? Visst, jag äter ju massa ändå, men jag blir inte hungrig. Knas.
Hon skulle gärna få komma ut nu i alla fall. Börjar tröttna lite på att ha ont, på att inte kunna sova, på att kissa typ en gång i timmen... Haha!
Nej, jag ska inte klaga. Det är ju faktiskt rätt så mysigt ändå..

Kolla så låg magen har blivit! Eller, den är i alla fall låg om man jämför med hur den såg ut förra veckan.




God(?)morgon...

Bläääh, jag har nog sovit MAX tre timmar inatt. Och det är inte på en gång, utan småsnuttar hela natten. Så jobbigt... Har fått för mig att bebis kommer snart (haha), kanske är därför jag inte kunde sova inatt? Eller så är det för att det har regnat och åskat massa. Eller så kunde jag bara inte sova, helt enkelt!
Jaja. 

Idag blir det att plugga så mycket jag orkar i alla fall. Annars ska jag städa lite här, tänkte jag. Men vi får väl se om jag orkar. Det får bli en liten sovstund mitt på dagen idag, känns det som ;)

Idag går jag in i vecka 38! Det betyder att det bara är 20 dagar kvar nu :D
Kommer upp ett inlägg om den nya veckan strax...


Godmorgon!

Egentligen vaknade jag för nästan en timme sen, men man kan väl vara trevlig och säga godmorgon ändå..? Haha. 

Nu sitter jag här och äter frukost i alla fall. Rostat bröd, honungsmelon och lite oboy! Jag har blivit galen i oboy. Dricker det varje dag nu...haha. 
När jag har ätit klart och vaknat till lite mer, så måste jag plugga. Fixade böcker igår, så nu hoppas jag att det blir lite lättare! Den här kursen var inte rolig alls. Det är inga frågor man ska svara på, man ska bara skriva massa saker om kommunikation och så. På en uppgift ska man även skriva egna frågor till andra. Sånt är svårt, tycker jag. Men det ska nog gå bra i alla fall :)  Vill bli klar med den här kursen nu, så att jag kan börja på nästa. Det är ju alltid bra att ligga lite före kursplanen. Speciellt när Alice kommer, så man slipper stressa med skolan då :) 

Så idag får det bli en pluggdag! Så mycket jag hinner i alla fall. Jag ska till mormor med mamma och Malin runt klockan 13. Och klockan 18 ikväll ska jag och Jimmy åka till farmor och farfar.
För idag har vi namnsdag. Nästan alla tjejer i min släkt heter Margareta i mellannamn. Så då ska vi dit och äta tårta! Haha :)

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det plugg!

Förresten, idag blir lilla Zacke tre månader!
Grattis Zackebebis!




Helgen

Har inte skrivit sen i fredags, så jag tänkte att jag skulle skriva lite om helgen i alla fall. Men skyll inte på mig om det är något som inte stämmer... Jag har blivit lite snurrig - blandar ihop allt, glömmer saker...haha!

I fredags kom ju Jimmys föräldrar hit. Dom hade med sig dom sista sakerna från Trollhättan. Typ köksbord (äntligen), datorbord, ett skåp, smågrejer och även bebisgrejer! Bland annat en vagga och en vibrerande babysitter. Hahaha!
Så nu börjar det bli lite mer ordning här i lägenheten. Riktigt skönt!
När vi hade fått upp allt till lägenheten så åkte vi ut till mamma och fikade lite. Till slut åkte vi hem, fixade lite och gjorde tacopaj. Den blev sjukt god! 

På lördagen när vi vaknade åt vi frukost, och sen kom mamma hit på en snabbfika vid klockan ett ungefär. När mamma hade åkt så fixade jag mig lite, sen åkte vi till ikea. Det var jobbigt för mina "små" fötter...dom blev ännu större! Haha, dom svullnar upp direkt. Menmen, det är bara att stå ut. Det är ju bara 22dagar kvar nu! :)
Hm...på ikea åt vi först lite mat, jag och Sussi åt fläskytterfilé, Jimmy och Dan åt köttbullar. Jag tyckte inte att det var så jättegott, men det är ju ikea så det förstår man väl. Efter ikea blev det att handla mat, sen åka hem och bygga ihop det vi hade köpt och fått. Sen åt vi grillad kyckling med potatissallad. 
Efter det blev det en halv film, sen somnade vi, haha. 

På söndagen skulle dom åka hem. Och eftersom att dom hade ställt bilen ute hos mamma (här finns det inga besöksparkeringar där man får stå länge), så åkte vi ännu en gång ut till mamma och fikade lite. Sen skulle mamma åka och jobba. Då åkte jag och Jimmy hem till oss, och Dan och Sussi åkte tillbaka till Trollhättan igen. 

Så helgen var rolig, men det gick sjukt fort! 

Ni har väl inte sett våran fina, lila vägg i köket förresten..?
USCH, vad jag hatar den! Hahaha!




Tråkigt bröd och goda kolasnittar

Nu har jag bakat bröd! Och så blev det lite kolasnittar också. Haha :)
Brödet blev inte så jättegott. Gjorde ju bara helt vanligt vitt bröd, så det blev tråkigt. Inte ens jag tyckte det var såå gott, och jag brukar gilla sånt där jättevitt, onyttigt bröd. Men Jimmy tyckte om det i alla fall! Eller, han sa det iaf...haha. 
Kolasnittarna blev jättegoda i alla fall. Skulle kunna äta hur många som helst, tror jag. 

Nu måste jag städa undan här. Det blir lätt lite stökigt i köket när jag bakar...


Vecka 37!

För en gångs skull lägger jag upp det här på RÄTT dag! Det börjar bli lite bättre med bloggandet nu. 

Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 0 fulla dagar (v36+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 11 aug 2011
Du har 27 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärtljud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet ligger vid denna tidpunkt mellan 31-37.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Ligger barnet med stjärten neråt kommer man att vilja göra ett försök att vända barnet. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.
Gå gärna igenom förlossningsbrevet du har skrivit med din barnmorska och gör en avstämning.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka nio centimeter i diameter. De resterande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis till 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 centimeter. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.


Egna tankar: Jahapp. Det där med att behöva kissa ofta stämmer in bra på mig. Är kissnödig hela tiden! Hahaha. 
Hm...fixerat sig har hon ju redan gjort, det var några veckor sen det. Och det är väl därför jag går som en pingvin nu antar jag...haha. 
Jag har känt av MASSA förvärkar dom senaste dagarna, och dom börjar göra ont nu. Vem vet, det kanske är nära nu? Haha ;) Nej. Minst en vecka till får du stanna, Alice! 


Har varit duktig och tagit en bild på min lilla mage den här veckan också. Det är några stycken som har frågat efter det.
Och ja, jag vet, jättefina kläder...



Tråkväder

Godmorgon :)
Jag vaknade för över en timme sen, men ändå. Har knappt sovit något inatt heller, jag har vaknat ungefär en gång i timmen sen klockan ett. Jobbigt! Fast inatt har jag inte haft lika ont i alla fall, och det är ju skönt. 

Idag kommer i alla fall Jimmys föräldrar hit. Nu får vi äntligen köksbordet! Än så länge har vi ju suttit i köket med balkongmöblerna...hahaha! Ska bli skönt att få ett riktigt bord och riktiga stolar nu. Och så har dom ju även med sig andra möbler och smågrejer som har stått i Trollhättan tills nu. 
Senare skulle vi tydligen till mamma också. :)

Nu ska jag strax lägga upp ett annat inlägg här, går ju in i vecka 37 idag! 
Och sen ska jag baka bröd! Det blev inget brödbakande igår. Jag fick för ont, och så råkade jag somna en stund efter att jag hade skrivit klart det inlägget. Så NU ska jag baka! Sen blir det nog att städa lite..


Förvärkar...

Idag är jag såå trött! Har inte sovit mycket inatt, för jag har vaknat av förvärkar (som gör mycket mer ont än vad dom gjort innan) hela natten...även hela dagen idag. Det kommer och går. Men dom är inte regelbundna, så det är nog ingen bebis på gång än. Och tur är väl det - bebis får allt vara kvar i magen någon vecka till! Hon måste ju bli helt klar, eller hur? :)

Eftersom att jag har varit så trött och haft ont idag så har jag inte vart till biblioteket, som jag hade tänkt. Menmen, jag pluggar utan bok sålänge, och det går väl ganska bra i alla fall. Det går bättre och lättare än vad jag trodde :)

Jag tänkte baka idag. Blev sjukt sugen på nybakat bröd imorse, så jag bara måste baka bröd... Ska göra det nu. Det är säkert inte bra att bara ligga still när man har ont ändå, så kan lika gärna baka lite. Det är ju inte så jobbigt :)

Senare ska jag och Jimmy åka till mormor. Vi ska åka till Coop och hämta ut ett paket åt henne...kläder till lilla Alice :)
Annars ska jag bara vila resten av dagen. Jag har ooont!



Hejhopp

Nejmen, två inlägg på en dag..? Det är inte ofta, haha. 

Som jag skrev förut så var jag och Jimmy till banken och skulle växla massa småpengar. Men det fanns ingen sån automat på någon av våra banker, så vi fick hämta rör som vi får stoppa i pengarna i istället. Drygt!
Efter det skulle vi egentligen ätit donken med mamma, men hon kunde inte då. Så vi åkte till en kina-restaurang och åt lunchbuffé där istället. Det var riktigt gott idag :)
När jag kom hem igen så kom mamma, Malin, Amanda, Fabbe och Zacke hit och fikade lite. Dom gick för nästan en timme sen.

Och sen dess har jag inte gjort så mycket faktiskt.
Borde plugga lite. Men det är så svårt utan bok! Det är ju ingen speciell kursbok till den här kursen, man får hitta en själv. Så dumt. Jag vet ju inte vad jag behöver för bok..? 
Jaja, får gå till biblioteket imorgon och se om jag hittar någon bok som passar. 

Nu börjar det kurra lite i min mage...igen, hahaha. Så jag ska nog gå och se om jag hittar något gott i kylskåpet.. :)


2011-07-13

Jag vaknade klockan åtta imorse. Det är en lagom tid att vakna när man inte ska göra något
speciellt, tycker jag :)
Har precis duschat, och nu sitter jag här. Har blivit dålig på att blogga igen, så jag tänkte att jag
skulle skriva något. 

Det enda som snurrar runt i mitt huvud nu för tiden är hur många dagar det är kvar tills Alice
kommer. Eller ja, tills hon är beräknad i alla fall. Man vet ju aldrig - hon kanske bestämmer sig
för att komma lite tidigare :D
...eller senare :(
Haha! Idag är det i alla fall 29 dagar kvar tills hon är beräknad att komma ut till oss.

Meeen...nu ska jag fixa mig lite, för sen kommer Jimmy och hämtar mig. Då ska vi till banken
och växla in massa småpengar och sen blir det lunch på donken med mamma, tror jag :)
Ska försöka bli duktigare på att skriva...får se om det blir ett till inlägg lite senare.
Pusshej!




En månad!

Idag är det bara EN månad kvar tills Alice är beräknad att komma!
Jag längtar <3

Idag var vi och köpte färg till spjälsängen. Dom hade en färg som var bra till barnsängar. Den luktar inte, så det gör inget att vi är lite sena med att måla den :)

Jaja, ville bara skriva att det är en månad kvar. Nu ska jag försöka hitta på något att göra.. Bara ligga å lyssna på musik skulle nog vara skönt. Ännu skönare vore det att ligga å lyssna på musik i badet.
Japp, så får det bli!


Vecka 36 (35+1)

Hann inte skriva något igår, så det får bli en dag försent...igen.

Just nu skulle jag inte ha något emot att lilla Alice kommer ut. Mina fötter är stora som elefanter så jag går som en pingvin nu, dom har även blivit röda och kliar. Sammandragningarna kommer bara oftare och oftare, och dom gör mer ont för varje gång tror jag. Och det roligaste Alice vet verkar vara att sparka på mina revben. Det...gör...ONT!
Ändå känns allt rätt bra. Det är lite konstigt det där...haha :)

Från familjeliv.se:
Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 1 full dag (v35+1).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 11 aug 2011
Du har 33 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen: Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen.
Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Det är bra att ta reda på vad som händer under de olika skedena under förlossningen. Till exempel hur du kan hantera och möta smärtan och vilka smärtlindringsmetoder som finns att tillgå.
Det kan kännas skönt att ha en väska färdigpackad när det är dags att åka in till förlossningen. I den kan du packa saker som journal från barnmorskemottagningen, olja till massage, tjocka strumpor/tofflor, mjukisbyxor, tandborste och tandkräm, hårborste, hårsnoddar, tvål och schampo, amningsbehå och amningskupor, matsäck och kamera.

Barnet: Nu väger barnet mellan 2200-2500 gram och längden är ungefär 45 centimeter. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man till exempel puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.



Hoppsan..

Det är visst över en vecka sen jag skrev här... Men jag får skylla på flytten :)
Nu har vi i alla fall flyttat in, och fått lite ordning! Det är fortfarande lite möbler och grejer som fattas, men Jimmys föräldrar kommer upp med resten av sakerna nästa helg. Så vi får stå ut så länge, haha. 

Vi hade ju inte kollat på lägenheten innan vi flyttade in, så i fredags var första gången vi såg lägenheten. Den är rätt fin, faktiskt. Köket är fint! Det är nya fina skåpluckor och vi ska snart även få nytt kylskåp och ny spis. Tyvärr är det en lila vägg som förstör allt där...jättelila! Hahaha, men det får vi måla över, så det blir nog fint. 
I sovrummet var det jättefina tapeter i alla fall, det är det finaste rummet just nu, haha. 

Idag har vi varit till mormor och fikat, och sen åkte vi till mamma och åt mat. Nu är vi hemma. Jimmy fixar med skrivaren och jag sitter här och kollar runt lite. 
Imorgon ska vi till MVC på förlossningsinfo. Det är bara 5 veckor och 2 dagar kvar tills lilla Alice är beräknad nu! Och hon har fixerat sig nu också. Barnmorskan sa att hon kanske kommer tidigare.. Men det får vi väl se :) 

Jag glömde ju skriva om vecka 35 i fredags, så jag tror jag hoppar över det. Hoppar över vecka 35 och skriver om vecka 36 nu på fredag istället, det är ju bara tre dagar kvar. 








RSS 2.0